Online dating magazine media center

The existing structures required complex reinforcement for increased snow loads.The building also had to comply with modern codes without sacrificing the delicate beauty of its steel structure.

White picket fences, which are common in the area, allow residents to spend time outdoors in a controlled environment.

They reflect the progressive and creative spirit of the neighborhood that is being rediscovered by young professionals, artists and students.

Three of the houses are grouped along the street, where they repair the ragged fabric of the block.

The exiting trusses were intricately measured and replicated with a larger cross-sectional area to subdivide the existing bays.

Structural insulated panels were used to span between the trusses and allow the insertion of new skylights at the building’s peak.

Leave a Reply